Altea – gde kupiti – sastav – iskustva – cena – Srbija – BiH

Altea čaj protiv alkoholizma

Altea je najnoviji proizvod moderne farmacije. Tokom kliničkih ispitivanja pokazao je izuzetnu efikasnost (96% pozitivnih rezultata, od kojih 77% – potpuno odricanje od alkohola u jednom mesecu). Altea se potpuno sastoji se od prirodnih komponenti. Nema kontraindikacija.

Altea je čaj koji oslobađa od zavisnosti o alkoholu te čisti jetru i održava zdravlje jetre kao jednog od najvažnijih organa u tijelu. Već nakon nekoliko dana i sama pomisao na alkohol nestaje ako se preparat redovno koristi.

Altea je efikasan u svim fazama alkoholizma:
pomaže da se brzo riješite alkoholizma s minimalnim stresom za organizam;
kod redovne primjene stvara trajnu averziju prema alkoholu;
stvara nepodnošljivost prema mirisu alkohola, zbog čega se javlja refleks povraćanja, i osoba više ne želi dodirivati bocu.
Koristeći Alteu, pacijent više nema želju za alkoholom.

Altea nekoliko puta nadmašuje analoge – pruža ne samo brz efekat nakon početka primjene, već i ubrzava oporavak organizma. Pritom sredstvo nema nuspojava.

Temeljeći se na vlastitom iskustvu, mogu reći da Altea ima mnogo vrlo vrednih kvaliteta, čije se kombinacije određuju njegovom jedinstvenošću:

1. Ona povezuje sve tri faze lečenja alkoholizma:
– efikasno uklanja toksine nastale u telu zbog konzumacije alkohola, pomažući osobi da se što pre oporavi;
– efikasno oslobađa od želje za alkoholom;
– ima efekat podrške terapiji, posebno poboljšava rad srca i jetre, koje najviše pate od alkohola.

2. Za razliku od medicinskih pripravaka, čaj se sastoji isključivo od prirodnih sastojaka i nema nuspojava. Prekomerna doza s njom je gotovo nemoguća. A za razliku od kodiranja i hipnoze, ne vrši negativan depresivan uticaj na psihičko stanje osobe. Naime, poznati su slučajevi samoubistava nakon kodiranja i hipnoze!

3. ALTEA je univerzalan preparat. Jednako dobro odgovara muškarcima i ženama. Kako znamo, kodiranje i hipnoterapija kod žena su manje efikasno u usporedbi sa muškarcima.

 

 

PORUČIVANJE SRBIJA

 

 

 

 

PORUČIVANJE BOSNA I HERCEGOVINA

 

 

 

 

PORUČIVANJE CRNA GORA

 

 

 

 

PORUČIVANJE SEVERNA MAKEDONIJA

 

 

 

 

PORUČIVANJE HRVATSKA