Foot Fix Pro protiv čukljeva

Foot Fix Pro protiv čukljeva

Ispravlja čukalj tako što vraća palac u prirodan položaj. Plastična kopča drži palac u pravilnom položaju, dok meki materijal štiti osetljivo područje. Ne bi bilo loše tokom tretmana nositi sandale ili široke cipele, da se tokom dana ne bi poništilo ono što se popravilo tokom noći.

Navuci Foot Fix Pro preko svog palca tako da postavljeni deo dođe preko čuklja. Onda ga omotaj oko stopala i zakači traku kukicom. S vremenom zatezanjem trake možeš postepeno da povećavaš pritisak.oot Fix Pro momentalno ublažava bol od čukljeva dok palac postavlja u njegov prirodan položaj. Smanjiće veličinu čuklja u udobnosti tvog doma. Nosi ga dok spavaš ili odmaraš svoja stopala.
Hallux valgus (valgusna deformacija nožnog palca) je stanje oštećenja zgloba palca. Isturena kost je podložna stalnim trenjima i deformaciji.

Nakon što se kost zakrivi, povećava se veličina celog zgloba. Kod ljudi se javlja bol u prstima, a zglob gubi pokretljivost. S ovom dijagnozom se, pored bola u prstima, javlja i crvenilo i oticanje. Nakon toga počinju da se deformišu i ostali prsti. Kao rezultat toga se javlja kombinacija deformacija stopala.

S obzirom na to da se podešava pomoću Velcro kopče, Foot Fix Pro pristaje svim veličinama. Kupi Foot Fix Pro i prestani da brineš zbog dosadnih čukljeva koji ti upropašćavaju stopala.

 

porucite ovde