GlucoCaps – gde kupiti – sastav – u apotekama

GlucoCaps je proizvod koji brzo uklanja bolove uzrokovane osteoartritisom i osteohondrozom

Uklanja grčeve u mišićima i gasi upale. GlucoCaps je takođe efikasan kod olakšavanja osteohondroze i osteoartritisa jer usporava proces oštećenja hrskavice i ubrzava njen metabolizam podstičući njenu regeneraciju, a sve to uz pomoć sljedećih sastojaka: ekstrakt Symphytum officinale, ulje Pelargonium graveolens, ulje Pelargoinium roseum, ulje Salvia sclarea, ulje Anthemis nobilis.

Biljka Gavez
Ljekovito djelovanje gaveza potvrđeno je nizom kliničkih studija. Glavnom aktivnom djelatnom tvari smatra se alantoin, koji ima sposobnost poticanja stvaranja novog tkiva. Stimuliše stanični rast što rezultira zatezanje i obnovu kože. Alantoin ima snažno keratolitičko djelovanje, djeluje na bol te smanjuje otok.

Ulje kadulje i smilja
Izvrsno djeluje na obnovu cjelokupne strukture kostiju i zglobova. Djelotvorno ublažava simptome artritisa, prije svega jer ima jako protuupalno djelovanje. Štiti zglobnu hrskavicu. Iako je artritis vrlo bolna tegoba, može su ublažiti biljnim pripravcima, među kojima su i oni od kadulje i smilja. Iskoristite ih za smanjenje boli i oteknuća te za sprječavanje daljnjeg razvoja bolesti.

Pelargonium Graveolens (Pelargonia)
Učinak ekstrakta ljekovite pelargonije proizlazi iz sinergijskog djelovanja njenih sastojaka. Analitičkim testovima dokazano je da su glavni aktivni sastojci kumarini i fenoli. Ekstrakt obiluje i silicijem te kalcijem. Višegodišnja ispitivanja ekstrakta pokazala su da ima trostruki učinak: regeneracije tkiva, hrskavice i smanjenja bolova prilikom obnove hrskavice.

Ulje Anthemis nobilis
Ima izuzetno važnu ulogu u regeneraciji mišića, zahvaljujući čemu izravno utječe na stanje kostiju i zglobova. Jačanjem cijelog kostura pomaže u zaštiti od mikro oštećenja u tkivu hrskavice. Zahvaljujući tome, ne samo da uklanja bolove u kostima i zglobovima, već ima i preventivni učinak.

Pozitivan efekat se može primijetiti odmah poslije prve primjene

GlucoCap kapsule:

Ublažava bolove
Stimuliše proces regeneracije hrskavice
Eliminiše hipertenziju mišića
Bori se protiv otoka
Gasi upale

 

PORUČIVANJE SRBIJA

 

 

 

PORUČIVANJE BOSNA I HERCEGOVINA