HemofleX gde kupiti – sastav – cijena – iskustva

HemofleX krema – Prirodno olakšanje od hemoroida za veći komfor

Otkrijte snagu Extracta Achillea Millefolium, Diosmina, Hypericum Perforatum Oleuma, Caryophylli Aetheroleuma, Calendula Officinalis Oleuma i ostalih sastojaka u HemofleX kremi za efikasno ublažavanje neprijatnih simptoma hemoroida i njihov tretman.

Hemoroidi su često neugodan i bolan problem koji može uticati na kvalitet života. HemofleX krema je formulisana sa ciljem da pruži olakšanje od neprijatnih simptoma hemoroida i da pomogne u njihovom tretmanu na prirodan način. Sastav HemofleX kreme obuhvata Extract Achillea Millefolium (gospin plašt), Diosmin (flavonoid), Hypericum Perforatum Oleum (ulje kantariona), Caryophylli Aetheroleum (etarsko ulje karanfilića), Calendula Officinalis Oleum (ulje nevena) i druge pažljivo odabrane sastojke koji sinergijski deluju kako bi pružili olakšanje i brži oporavak od hemoroida.

Zašto HemofleX?

Uklanja svrab i peckanje

Uklanja hemoroidalne čvorove

Brzo zaustavlja krvarenje

Uklanja bol nakon prve primjene

Extract Achillea Millefolium – antiinflamatorno dejstvo:
Gospin plašt je biljka poznata po svojim antiinflamatornim svojstvima. U HemofleX kremi, ovaj ekstrakt pomaže u smanjenju upale oko hemoroida, što može ublažiti bol i nelagodnost. Takođe, gospin plašt može poboljšati cirkulaciju u obolelim područjima i ubrzati proces ozdravljenja.

Diosmin – podrška za jačanje krvnih sudova:
Diosmin je flavonoid koji može pomoći u jačanju zidova krvnih sudova, posebno vena. Ovaj sastojak u HemofleX kremi može poboljšati elastičnost venskog zida i smanjiti rizik od ponovnog javljanja hemoroida. Takođe, diosmin može smanjiti oticanje i bol oko obolelog područja.

Hypericum Perforatum Oleum (ulje kantariona) – umirujući efekat:
Kantarion je biljka poznata po svom umirujućem dejstvu na kožu. Ulje kantariona u HemofleX kremi može pomoći u smanjenju svraba i iritacije oko hemoroida, pružajući vam osećaj olakšanja i komfora.

Caryophylli Aetheroleum (etarsko ulje karanfilića) – analgetski efekat:
Etarsko ulje karanfilića ima analgetski efekat, što znači da može pomoći u smanjenju bola oko hemoroida. U  kremi, ovo ulje doprinosi ublažavanju nelagodnosti i poboljšava osećaj olakšanja.

Calendula Officinalis Oleum (ulje nevena) – podrška za regeneraciju kože:
Neven je biljka poznata po svojim blagotvornim efektima na kožu. Ulje nevena u HemofleX kremi može pomoći u regeneraciji kože oko hemoroida, ubrzavajući proces ozdravljenja i smanjujući vidljivost oštećenih tkiva.

Ostali sastojci – sinergijsko delovanje:
HemofleX krema sadrži i druge pažljivo odabrane sastojke poput Ultrez 21, Trietanolamina, Glicerina, Aqua Purificata, Dehydroacetic Acid i Benzyl Alcohola, koji zajedno doprinose optimalnoj formulaciji ove kreme za efikasno delovanje na hemoroide.

HemofleX krema je prirodni preparat koji pruža olakšanje od neprijatnih simptoma hemoroida i pomaže u njihovom tretmanu. Sastav ovog preparata, uključujući Extract Achillea Millefolium, Diosmin, Hypericum Perforatum Oleum, Caryophylli Aetheroleum, Calendula Officinalis Oleum i ostale pažljivo odabrane sastojke, sinergijski deluje kako bi smanjio upalu, ublažio bol, umirio kožu i ubrzao proces ozdravljenja. Redovnom upotrebom HemofleX kreme, možete očekivati brži oporavak i veći komfor tokom suočavanja sa problemom hemoroida.

 

PORUČIVANJE BOSNA I HERCEGOVINA

 

 

 

 

PORUČIVANJE SRBIJA