Ostyhealth – gde kupiti – cena – u apotekama – iskustva

Ostyhealth gel — brzo olakšanje bolova u zglobovima

Brzo ublažava bol zahvaljujući djelovanju mentola

Pomaže ublažavanju upale zahvaljujući ginkgo bilobi

Poboljšava pokretljivost zglobova zahvaljujući kapsaicinu i divljem kestenu

Ne iritira kožu zahvaljujući sastojcima koji olakšavaju

Sastojci poput kapsaicina i divljeg kestena su prava čuda prirode kada je reč o poboljšanju pokretljivosti zglobova. Ovaj moćni duo može značajno uticati na vašu sposobnost da se krećete bez napora i nelagodnosti. Evo kako ovi sastojci mogu pozitivno uticati na pokretljivost zglobova:

Kapsaicin – za Olakšanje:

Kapsaicin je prirodni sastojak koji se nalazi u ljutim paprikama i koji je poznat po svojoj sposobnosti da pruži osećaj toplote i peckanja. Kada se primenjuje lokalno na kožu ili u obliku krema, kapsaicin može imati sledeće pozitivne efekte na pokretljivost zglobova:

Smanjenje bola: Kapsaicin ima sposobnost da privremeno blokira signale bola prenoseći toplotu na receptore za bol. To može značiti olakšanje od bolova u zglobovima koji ometaju pokretljivost.

Poboljšana cirkulacija: Kapsaicin može pomoći u proširenju krvnih sudova, poboljšavajući protok krvi u područjima gde se primenjuje. To može pomoći u smanjenju otoka i poboljšanju opskrbe kiseonikom i hranjivim materijama zglobova.

Smanjenje upale: Kapsaicin takođe može imati protivupalno dejstvo, što može pomoći u smanjenju upale zglobova i okolnih tkiva.

Divlji Kesten – Prirodni Osveživač za Zglobove:

Divlji kesten je još jedan prirodni sastojak koji se često koristi za podršku zdravlju zglobova. Ovaj sastojak sadrži spojeve poznate kao aescini koji imaju sledeće benefite za pokretljivost zglobova:

Jačanje kapilara: Aescini iz divljeg kestena mogu pomoći u jačanju kapilara, što može poboljšati cirkulaciju krvi u zglobovima i smanjiti otok.

Smanjenje otoka: Divlji kesten ima sposobnost da smanji otok, što može ublažiti pritisak na zglobove i poboljšati njihovu funkcionalnost.

Podrška vezivnom tkivu: Aescini takođe mogu pomoći u jačanju vezivnog tkiva oko zglobova, čime se poboljšava stabilnost i pokretljivost zglobova.

Kombinacija kapsaicina i divljeg kestena može stvoriti snažan tim za podršku zdravlju zglobova. Ovi prirodni sastojci se često koriste u kremama i gelovima za olakšanje bolova u zglobovima i poboljšanje njihove pokretljivosti. Pre upotrebe ovih proizvoda, uvek se posavetujte sa stručnjakom za zdravlje kako biste osigurali da su pravi za vas i vaše potrebe.

Koji faktori mogu uzrokovati bol u zglobovima?

Starosne promjene:
istrošenost
gubitak elastičnosti tkiva

Upalni procesi:
artritis
burzitis
sinovitis i dr.

Infekcione bolesti:
Reiterova bolest
ankilozantni spondilitis

Zajedničko opterećenje istog tipa:
hodanje
sport
fizički rad

Različite ozljede:
modrica
istegnuća
napuknuća

Kostobolja:
upale
kristali vodene kiseline u zglobovima

Ostyhealth
pomaže u brzom rješavanju problema zglobova
Kod akutnih i kroničnih bolesti

Brzo uklanja bol u zglobu,
umiruje receptorske neurone

Normalizira funkciju zgloba,
obnavlja sinovijalnu zglobnu čahuru

Pomaže u smanjenju otoka,
poboljšava protok krvi u zahvaćenom području

Ne iritira kožu,
ublažava prirodnim sastojcima

Jača zglobove i krvne žile,
normalizira metabolizam u zglobu

Bolje dejstvuje,
zahvaljujući kofeinu u sastavu povećava se učinkovitost svih sastojaka

Način uporabe Ostyhealth

Nanijeti malu količinu gela na zahvaćeno područje
Ponoviti proceduru 3 puta dnevno
Program liječenja — оd 30 dana

Gel se sastoji od prirodnih sastojaka. Prilikom ispitivanja gela, nisu otkrivene alergijske reakcije. Alergijske reakcije mogu se pojaviti samo s individualnom netolerancijom na komponente.

Ostyhealth pomaže za leđa?
Da, pomoći će u ublažavanju bolova i upala kod iščašenja, radikulitisa, osteohondroze, drugih bolesti i ozljeda kralježnice.

Ostyhealth ima vrlo širok spektar djelovanja. On se bori s gotovo svim poznatim problemima zglobova, kao i susjednim tetivama i mišićima. Ostyhealth gel pomaže obnavljanju zdravlja zglobova bez obzira na uzrok problema – bilo da se radi o traumi, infekciji ili drugim oštećenjima tkiva.

 

PORUČIVANJE CRNA GORA

 

 

 

 

PORUČIVANJE SEVERNA MAKEDONIJA

 

 

 

 

PORUČIVANJE HRVATSKA

 

 

 

 

PORUČIVANJE BOSNA I HERCEGOVINA