Phytagra dodatak za jačanje potencije

Phytagra – dodatak za jačanje potencije

Phytagra je bogata prirodnim biljnim ekstraktima koji ubrzavaju proces obnavljanja ćelija, usporavaju starenje te utiču direktno na libido i proizvodnju sperme.

Imati više osjetljivosti tokom seksualnog odnosa, te duže i snažnije orgazme.

Prema izvještaju Svjetske zdravstvene organizacije koji datira iz marta 2012. godine, broj muškaraca sa erektilnom disfunkcijom se povećao u 2011. godini. Čak i veoma mladi pacijenti su morali potražiti medicinsku pomoć. U posljednjih nekoliko godina, problem impotencije se sve češće javlja kod mlađih ljudi.

Urolozi priznaju da se 70% muškaraca radije bori sa erektilnom disfunkcijom pomoću farmaceutskih lijekova. Međutim, statistike pokazuju da njihov učinak prestaje sa prestankom njihovog korištenja.

Dejstvo Phytagra tableta je brzo i savršeno.
Prirodni sastojci bez nuspojava Ne izazivaju ovisnost, prema tome, nema potrebe za povećavanjem doze Možete ih prestati piti bilo kada – samostalno kontrolišete svoju potenciju Hemijske i neispitane supstance u drugim necertifikovanim proizvodima mogu negativno uticati na vaše srce i krvne sudove Takvi proizvodi izazivaju ovisnost i postepeno povećanje doze Na kraju ćete ih morati prestati uzimati zbog zdravstvenih problema.

SVJETSKI POZNATI UROLOG (SPECIJALISTA ZA MUŠKU POTENCIJU) O KORIŠTENJU PHYTAGRA TABLETA:

Phytagra tablete za potenciju su dokazano učinkovite u povećanju seksualne želje kod ljudi različitih dobnih skupina i organski su proizvod. Pružajući sve potrebne vitamine i mikroelemente, aktiviraju prirodnu proizvodnju muškog hormona testosterona. Phytagra vraća erektilnu funkciju lako, brzo i trajno.

PRUŽA SVE POTREBNE VITAMINE
Phytagra je bogata prirodnim biljnim ekstraktima koji ubrzavaju proces obnavljanja ćelija, usporavaju starenje te utiču direktno na libido i proizvodnju sperme. Osim toga, jačaju imuni sistem i smanjuju posljedice stresa.

NORMALIZIRA KRVNI TLAK I CIRKULACIJU
Kompleks ovih vitamina ima sposobnost da ojača i poboljša kardiovaskularni sistem. Osim toga, poboljšavaju cirkulaciju krvi u reproduktivnim organima i izazivaju snažnu i zdravu erekciju povećavajući količinu oksigena u krvi.

JAČA LIBIDO
Cink je veoma važan element za libido. Phytagra sadrži dnevnu količinu cinka koja je potrebna zdravom muškarcu. Djeluje blago, poboljšava kvalitet sna te smanjuje umor, nesanicu i seksualne poremećaje.

POKREĆE PROIZVODNJU MUŠKIH HORMONA
Osim što produžava i jača erekciju, testosteron vas, također, čini privlačnijim u očima žena jer on određuje vaše fizičke karakteristike. Vitamini, mikroelementi i jedinstveni ekstrakti intenziviraju djelovanje ovog hormona. Kao posljedica toga, rezultati tretmana traju dugo vremena.

4 glavna jedinstvena sastojka garantuju nevjerovatne rezultate:

EPIDEMIUM BREVICORNUM – TRAVA USPALJENOG JARCA
Najznačajnija biljka u svijetu prirode za mušku potenciju, što i sam “narodni” naziv kaže. Doprinosi izuzetnoj “prokrvljenosti” krvnih sudova penisa tako što opušta mišiće krvnih sudova zahvaljujući aktivnoj supstanci ikarin kojom je izuzetno bogat. U hormonalnom smislu, podstiče proizvodnju estrogena tj. testosterona, i samim tim povećanjem libida. TakođeR, djeluje na sveukupno povećanje energije i otklanjanje umora. Sadrži ekstrakt sa 40% ikarina.

MUIRA PUAMA
Jedna od najljekovitijih biljaka koja ima dugu tradiciju. Ima blagotvorno dejstvo na nervni sistem i poboljšanje seksualnih funkcija tijela. Također, koristi se kao prirodni lijek za erektilnu disfunkciju. Povećava seksualnu želju.

CORDYCEPS MILITARIS
Izuzetno skupa gljiva koja raste na Tibetu na visinama od preko 5000m. Na medicinskom fakultetu u Pekingu je dokazano njeno dejstvo na povećanje libida i seksualne želje. Veliki efekat ima i na jačanje izdržljivosti te je kineski atletičari koriste već godinama. Ima kočeći efekat na enzim MAO koji je inhibitor depresije, te se koristi i za dobro raspoloženje.

YLANG YLANG
Biljka čije eterično ulje farmaceutskog kvaliteta utiče pozitivno na raspoloženje i podsticaj seksualne želje. Za ovu biljku kažu da je prava magija za ljubavne odnose.

POVEĆAJTE SEKSUALNU SNAGU SA PHYTAGRA TABLETAMA!
REZULTAT JE NEVJEROVATAN!
Prije i poslije: značajno povećanje penisa, snažnija erekcija i produženje seksualnih odnosa.