Star Silk Pro protiv nepozeljnih dlacica

Star Silk Pro protiv nepozeljnih dlacica

Prirodno glatka i negovana koža koja se oseti i vidi

Star Silk Pro poslednji je hit u svetu kozmetike, jer prirodnom metodom i na potpuno bezbolan način uklanja neželjene dlačice sa svih delova tela, a koža ostaje glatka i negovana čak do 3 nedelje! Star Silk Pro, koji je višestruko priznat u mnogim evropskim zemljama, dobio je svoje mesto na svim većim sajmovima kozmetike.

Upotrebom Star Silk Pro ne rastu deblje dlačice i nema urastanja i iritacija, već se sa vremenom dlačice stanjuju i prestaju da budu čvrste i oštre. To se dešava zbog toga što kristali bruse vrh dlačice i potpuno ga stanjuju, pa dlačica nema oštar vrh kada raste, a njen koren ostaje na mestu, pa ostatak dlačice koja ponovo izrasta nema potrebu da se iznova gradi, te da izraste jača dlačica kao pri depilaciji voskom.
Star Silk Pro jastuče je jednostavno za upotrebu. Navucite jastuče na ruku ili prst i kružnim pokretima prelazite preko željenog dela kože prekrivenog dlačicama. Laganim pritiskom rotirajte jastuče tri puta u smeru kazaljke na satu i tri puta u suprotnom smeru. Ponavljajte ovaj proces dok ne uklonite sve dlačice. Da biste uklonili dlačice morate koristiti proizvod na potpuno suvoj koži. Takođe, ne pritiskajte puno jastuče na kožu, jer ćete bolji efekat postići ako kristalna površina jastučića lagano dotiče kožu. Nakon upotrebe očistite Star Silk Pro pod mlazom vode i dobro osušite pre sledeće upotrebe.
Star Silk Pro nežno, lagano i bezbolno uklanja dlačice, te se može koristiti na svim delovima tela. Posebno se preporučuje korišćenje Star Silk Pro jastučića za uklanjanje dlačica sa osetljivih delova tela i delova podložnih urastanju dlaka.

Kada osetite da su se mikrokristali na jastučiću koji koristite istupeli, zamenite ga novim. Jednostavno odlepite korišćeni jastučić sa gumene podloge. Uklonite moguće ostatke lepka rastvorom za čišćenje i dobro osušite. Zatim odlepite zaštitni sloj na lepljivoj strani novog jastučića i zalepite novi jastučić na gumenu podlogu.