VenoNormal – gde kupiti – sastav – cena – u apotekama

VenoNormal – gel za proširene vreme

VenoNormal Gel: Prirodna Moć Kestena i Ruzmarina za Proširene Vene

Proširene vene mogu biti izazov za mnoge ljude, ali sada postoji moćan saveznik u borbi protiv ovog problema – VenoNormal Gel. Ovaj preparat za proširene vene temelji se na jedinstvenoj kombinaciji kestena i ruzmarina, pružajući prirodnu i efikasnu podršku za vaše vensko zdravlje. Otkrijte kako ovi prirodni sastojci mogu pomoći u olakšanju simptoma proširenih vena i poboljšanju vašeg osećaja blagostanja.

Kesten: Prirodna Snaga za Cirkulaciju
Kesten je već dugo poznat po svojoj sposobnosti da poboljša cirkulaciju krvi. Sadrži aktivne sastojke poznate kao aescini koji pomažu jačanju zidova krvnih sudova. Evo kako kesten može uticati na vaše vene:

Jačanje kapilara: Aescini iz kestena pomažu jačanju kapilara, smanjujući rizik od njihovog pucanja i krvarenja.

Poboljšanje cirkulacije: Kesten poboljšava protok krvi kroz vene, smanjujući osećaj težine i otoka u nogama.

Smanjenje upale: Aescini takođe imaju protivupalno dejstvo, što može ublažiti upalu oko proširenih vena.

Ruzmarin: Prirodni Antioksidans za Zdrave Vene
Ruzmarin je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima i sposobnosti da poboljša cirkulaciju krvi. Ovaj prirodni sastojak može pružiti sledeće benefite za vene:

Antioksidativna zaštita: Ruzmarin pomaže u zaštiti ćelija od oštećenja slobodnim radikalima, što je važno za održavanje zdravlja krvnih sudova.

Poboljšanje cirkulacije: Ruzmarin poboljšava protok krvi, što može smanjiti otok i nelagodnost povezanu s proširenim venama.

Smanjenje osećaja težine: Redovna primena ruzmarina može pomoći u smanjenju osećaja težine u nogama, čime se poboljšava pokretljivost i udobnost.

VenoNormal Gel: Prirodna Rešenja za Vaše Vene
VenoNormal Gel kombinuje moć kestena i ruzmarina u jedinstvenom proizvodu koji je namenjen za olakšanje simptoma proširenih vena. Ovaj gel je lagane teksture, lako se nanosi i brzo upija, pružajući trenutno olakšanje i dugoročnu podršku vašim venama.

Kako koristiti VenoNormal Gel:

Očistite površinu kože na kojoj su proširene vene.
Nanesite VenoNormal Gel na zahvaćeno područje i nežno umasirajte.
Koristite gel dva puta dnevno, najbolje ujutru i uveče.
VenoNormal Gel je vaš pouzdan partner u borbi protiv proširenih vena. Kombinacija kestena i ruzmarina pruža prirodnu podršku za vaše vene, pomažući vam da se osećate bolje i da povratite svoju pokretljivost. Ne dopustite da proširene vene ometaju vašu svakodnevnicu – isprobajte VenoNormal Gel i osetite razliku! Vaše vene će vam biti zahvalne.

VenoNormal uklanja 5 osnovnih uzroka proširenih vena

Upala površnih vena
VenoNormal spriječava upalu vena u njenom samom početku.

Krvarenje iz varikoziteta
Vena se širi na račun debljine stijenke, odnosno što je vena šira to je njena stijenka tanja. Takva vena dekubitira kožu sa unutarnje strane, stanjuje je pa svaka vanjska trauma, čak i malo grublji ručnik može dovesti do neugodnih krvarenja.

Otvorene rane na koži
Dugotrajnim djelovanjem obrnutog tijeka dijela venske krvi dolazi do pigmentacije kože s promjenama u tkivima što rezultira otvorenim ranama koje ne cijele.

Upala dubokih vena (Phlebothrombosis)

Glavni razlog nastanka proširenih vena krije se u našim genima – to je već potvrđena činjenica, međutim, postoje i mnogi drugi faktori koji mogu doprinijeti proširenju vena – poput hormonalnih fluktuacija, nošenja visokih potpetica, starosti, topline, prekomjerne težine i posla kojeg radite svakodnevno. Na sreću postoji praktično bezbolna, te, ako se pravilno izvodi najučinkovitija metoda u liječenju proširenih vena koju preporučujem svim svojim pacijentima. U pitanju je fantastični prirodni preparat namijenjen za masažu nogu i proširenih vena, koji učvršćuje, regenerira i umiruje kožu – VenoNormal. Njegova upotreba je vrlo jednostavna: Gel se nanosi 2-3 puta dnevno na bolno mjesto i lagano se umasira. Efekat ćete vidjeti već nakon nekoliko dana.

PORUČIVANJE BOSNA I HERCEGOVINA