NILSMOKE, për fytyrën, përbërësit, përbërjen

Shqipëria dhe NILSMOKE. Ku mund të blini, në farmaci? Çmimi, përvoja

NilSmoke Ndihmë për të lënë duhanin!

6 milion njerëz në vit
vdesin nga efektet negative
të pirjes së duhanit. 4Nesër mos
u bëni njëri
prej tyre.
6 milion njerëz në vit
vdesin nga efektet negative
të pirjes së duhanit. 4Nesër mos
u bëni njëri
prej tyre.
Porosit NilSmoke tani!
– Mos jeni zhgënjyer tashmë nga shumë përpjekje për të lënë duhanin?
– Keni provuar gjithçka dhe nuk ka funksionuar?
– Me sinqeritet keni paguar për „ndihmën“ e cila nuk ia ka vlejtur aspak?

A e dini se
autoterapia me magnet mund të heqë nevojen për nikotin për 14 ditë?

Faktet rreth duhanpirjes të cilat ndoshta nuk i keni ditur:

• Duhanpirësit mesatare vdesin 13-14 vite më herët se jo duhanpirësit.
• Pirja e duhanit rrit rrezikun nga formimi i kancerit në mushkëri (20 herë), kancerit të fytit (10 herë), kancerit të pankreasit (30%), kancerit të anit, leukimis, aortës aneurizme dhe infraktit të zemrës. 5

• Pirja e duhanit zvogëlon lindëshmërinë tek gratë dhe ndikon negativisht duke shkaktuar inpotencë tek meshkujt.
• Pirja e duhanit është për lëkurën më e dëmshme se dielli – rreziku për dukurinë e rrudhave tek duhanpirësit është 5 herë më i madh.
• Duanpirësit janë të rrezikuar 2-3 herë për dëmtim të shikimit sesa jo duhanpirësit.

Provoni ta lini sot pirjen e duhanit!

NILSMOKE, komente, forume, përvoja

Është koha të kujdeseni për veten tuaj – bëhuni edhe ju njëri nga përdoruesit e kënaqur të cilët përjetuan efektin e dobishëm të magnetit NilSmoke! 1 Shkaku më i shpeshtë i vdekjës mes Europianëve, sipas të dhënave të organizatës së shëndetësis Botërore, është pikërisht pirja e duhanit. Filloni me lënien e duhanit që sot! 4
Për të gjithë ne shëndeti është në vend të parë. Hiqni dorë nga konsumi i duhanit dhe ndihmojeni trupit tuaj:

• Zvogëloni rrezikun e zhvillimimit të kancerit, sulmit në tru dhe sëmundjeve të organeve të frymëmarrjes.
• Zvogëloni ekspozimin ndaj ftohjeve, gripeve dhe sëmundjeve të organeve të frymëmarrjes.
• Rritni kapacitetin e mushkërive dhe forconi sistemin tuaj imunitar.
• Përmirësoni cilësinë e flokut, lëkurës dhe thonjëve.
• Përmirësoni përqëndrimin tuaj.
• Rritni mundësinë e dëshirës seksuale dhe përmirësoni potencën.
• Çlirohuni nga ndjenja e keqe fizike dhe psiqike.

Autoterapia 14-ditore e shërimit nga prirja për të pirë duhan ju ofron:

• ndihmë për të lënë konsumin e duhanit
• rezultate pozitive në zvogëlimin e dëshirës për nikotinë 3
• terapi e lirë çmimi i së cilës nuk i tejkalon shpenzimet e cigareve
• mënyrë e thjeshtë për të ndryshuar stilin e jetesës
• fillim i ri jetësor dhe respekt më madh për veten
• mundësi e thjeshtë dhe e lehtë për të lënë duhanin pa efekte anësore 3

Po, dëshiroj të porosis NilSmoke dhe më në fund ta lë duhanit një herë e mirë!
Duhanpirësi mesatar shqipëtar blen një pako me cigare në ditë, e cila është 200-260 lek. në ditë. Kjo do të thotë që duhanpirësi mesatar në Shqipëri shpenzon për cigare minimalisht 6000-7800 lek në muaj, shpesh herë edhe më shumë. 6
Kjo mund të paraqitet në një mënyrë tjetër:• për 5 paketa që nuk i keni konsumuar do të kurseni për librin më të ri ose CD• për 10 paketa do të kurseni për një këmishë të re apo pantallona të reja• për 20 paketa do të kurseni për një palë këpucë të reja• për 40 paketa do të kurseni për një aparat digjital• për 60 paketa do të kurseni për një biçikletë• për 350 paketa do të kurseni për një pushim 7 ditor për dy persona• për 500 paketa do të kurseni për televizorin më të ri 

NILSMOKE, Shqipëri, ku mund të blini, në barnatore, çmimin

Falë statistikave për dëmshmërinë, Nikotina përfshihet në narkotikët më të rrezikshëm. 10 Problemi është tek frekuenca e pirjës së cigarëve, dhe në një moment trupi nuk mund ta neutralizojë dot më. Përderisa shumica e duhanpirësve pi cigare rregullisht, trupi nuk ka kohë të rigjenerohet dhe të pastrohet.Lëreni sot duhanin dhe largohuni nga ky zakon i rrezikshëm.Me sistemin NilSmoke është e mundur. I aprovuar nga agjensia amerikane FSA, ministria e shendetësis dhe institucione të tjera të rëndësishme.
nilsmoke 5Pirja e duhanit shkakton sëmundje të panumërta dhe gjithashtu shkakton edhe vdekjen. I jepni fund sot konsumit të duhanit!Kjo metoda është e lehtë, e thjeshtë dhe pa asnjë efekt të pa dëshiruar.NilSmoke sistemi për lënien e duhanit mund të përdoret lehtë në reahtinë e shtëpisë tuaj, pa shqetësim dhe pa vizita te mjeku. Zgjidhni vetë kohën e përdorimit pa pasur nevojë të largoheni nga aktivitet tuaja të përditshme.Çfarë do të ndodhë nëse magnetin e mbaj 3-4 orë në ditë?
Nëse nuk ndiheni rehat në përdorimin e energjisë të prodhuar në përçueshmëri të neurotransimetit, kufizoni përdorimin në 2 orë në ditë, pastaj gradualisht rrisni kohëzgjatjen deri se të ktheheni prap në 3-4 orë në ditë.Si do e lë duhanin duke përdorur NilSmoke?Si funksionon NilSmoke?Përdorimi është shumë i thjeshtë, por magnetët janë shumë të efektshëm, edhe pse nuk peshojnë më shumë se 20 gram. Sistemi NilSmoke përbëhet nga dy magnetë të posaçëm të flakur në arë. Ata janë të punuar me kujdes të madh dhe janë mjaftë të fortë të bëjnë shtypje saktësisht forcës së duhur në pikën akupunktuese në veshin tuaj.
Thjesht vendoseni NilSmoke në veshin e majtë. Magneti i vogël është në pjesën e përparme, i madhi pas veshit. Fuqia e magnetit i mban në vend dhe për këtë është kujdesi që do bie teprica. Magnetët NilSmoke janë gati të padukshëm dhe mund t’i përdorni për të gjitha rastet – në punë, nën dush dhe në palestër.

Sistemin NiSmoke në fillim përdoreni vetëm dy orë në ditë. Gjatë kësaj kohe trupi do mësohet me presionin e lehtë të cilin magnetët e kalojnë në pikat akupunktuese, duke stimuluar lirimin e endorfinës. Përdorimin e NilSmoke pas disa ditëve mund ta rrisni në 4 orë dhe kështu të shfrytëzoni maksimalisht përparësitë e sistemit NilSmoke.

 

NILSMOKE, rezultatet, efektet e padëshiruara

porucivanje albanija